De club van vrijheidsminnende durfdoeners die zichzelf een weg naar vrijheid schrijven: de 3c-club.

Kom in een groeiende community van like-minded ondernemers die zichzelf een weg naar VRIJHEID schrijven. Krijg volledige toegang tot ál mijn NLP Copywriting tips & tricks; doe mee met de maandelijkse schrijfuurtjes (“Het toverwoord is doén”) en zie jouw conversie skyrocketenYi-haa! Let’s go cowgirls (and -boys). Met de 3C-club sta je er nóóit alleen voor.

Copywriting + Consistentie = (hoge) Conversie.

Beantwoord hieronder een paar vragen om jezelf alvast op de wachtlijst te zetten. Volledig vrijblijvend.

Zeg “Ja!” tegen méér invloed en (online) overtuigingskracht.

Digital nomads cursussen en training mentor coaching

Deze club is voor joú als…

.. jij een dienstgerichte online ondernemer bent, met larger than life-ideeën, die naar avontuur verlangt, en oprécht mensen helpt vanuit verbinding, maar nog niet op het niveau verkoopt waarop jij wílt verkopen. 🥹

Werk zélf mee aan de perfecte oplossing,
voor jou.

Waar vul ik eigenlijk een vragenlijst voor in?

Je vult vrijblijvend een vragenlijst in om jouw wensen en behoeften aan te geven. Daarop kijk ik of we een match zijn, maar belangrijker nog: ik probeer de inhoud en het programma 3C-club zo nauw mogelijk op joúw wensen en behoeften af te stemmen. Jij helpt de 3C-Club dus mee-creëren. En hoewel ik natuurlijk ál mijn kennis van NLP Copywriting* beschikbaar stel, ben ik óók een groot voorstander van de kracht van community. Ik werk graag met enthousiaste mensen die naar avontuur verlangen en grotere dromen en doelen hebben dan waar ze nu zijn.

*NLP Copywriting = kort en bondig leren schrijven; helder taalgebruik; leesvertragers in jouw teksten schrappen; ethische psychologische manipulatie inzetten; hypnotisch taalgebruik toepassen, en de juiste (marketing)strategieën áchter jouw informatieve en wervende teksten hanteren.

Heb je een prijsindicatie voor de 3C-club?

De 3C-club gaat (voorlopig) € 247,- per maand kosten met een minimale looptijd van drie maanden. Daarna kun je maandelijks opzeggen.

Waarom is er een wachtlijst?

Omdat ik het volledige programma nog aan het (door)ontwikkelen ben. Voor elke lichting members vraag ik weer opnieuw naar al jullie wensen en behoeften. Vervolgens pas ik het programma daarop aan. Bovendien is het digitale landschap snel veranderend. Ik wil dat je als member altijd up-to-date waarde krijgt. En zelfs nog meer dan dat.