*** We starten op 1 september 2024 ***
Kom ook lekker joúw conversie verhogen. 

Zet jezelf hier alvast op de wachtlijst.

Geen zorgen, de wachtlijst is vrijblijvend: no strings attached. Maar zo ben je wél alvast verzekerd van een plekje, want ik wil de club niet gelijk te groot maken. In de club staat persoonlijke aandacht voor mij voorop.

De 3C-Club:
Copywriting. Consistentie. Conversie.

Cadeautje aan jezelf:

De meest machtige vorm van invloed om méér online te verkopen

De eer is aan jou. Om joúw vrijheid te heroveren. In een community van like-minded ondernemers en marketeers die, nét als jij, missiegedreven zijn – en die ambitieuze plannen voor zichzelf én de wereld hebben!

De 3C-Club is dé club to be voor vrijheidsminnende, zelfstandige (kennis)ondernemers die online méér willen verkopen.

Casa de Copy

*Rinkel en gekletter*

Het geluid van een windgong van zeeschelpen verwelkomt jou op het moment dat je voet zet op de veranda van “Casa de Copy”… De zon kust jouw huid terwijl een licht zeebriesje jou de verfrissing brengt waar je zo naar verlangt op deze aangename, warme dag.

Ah, daar ben je… eindelijk! Binnen, ín de Casa, zie je aardig wat mensen zitten. Het is er ‘gezellig druk’ maar gelukkig niét stampvol. De sfeer is hier precies goed, magnetisch. Het trekt aan je.

Je merkt aan alles… hier zit een selectief ‘premium’ clubje GOUD GELD te verdienen op het internet. Zonder concurrentie, als vrienden – en in complete vrijheid van wie ze in hun diepste kern zijn. De authenticiteit van élk van hun straalt! En ze wachtten al enige tijd, op jou…

“Eh, hebben jullie gewacht… op mij?”, vraag je je hardop af.

Er volgen wat vriendelijke knikjes van ogen die jou vreugdevol en geïnteresseerd aankijken. Je kijkt naar rechts en je ziet… mij. “We hebben lang op je gewacht, maar je bent er nu en dát is wat belangrijk is”, fluister ik je toe.

“Jij bent er zo één, niet waar? … Een doorzetter. Een niet-opgever. Zo’n persoon die niet rust voordat ‘ie het geheim van een geautomatiseerd online inkomen helemaal ontrafeld heeft.”

Ja? 🤩… ben jij dat?

Ik laat de vraag nog even bezinken. Welke antwoord je er op geeft…

.. dat is aan jou.

Voorlopig houden we jouw plekje nog even gereserveerd. Maar beslis snel, vóórdat de volgende ambitieuze vrijdenker op de veranda staat.

Er zijn maar een beperkt aantal plekjes in “Casa de Copy”.

Stel je een wereld voor, waarin...

 1. Jij je nóóit meer naar de agenda van jouw werkgever(s) hoeft te schikken;
 2. Jij de tijd hebt om uuuren per dag aan quality time door te brengen met de mensen die jij het méést liefhebt (vergeet jezelf niet);
 3. Jij kunt gaan en staan waar je maar wilt, omdat jij letterlijk élke financiële grens doorbreekt en elke landsgrens oversteekt.

Krijg je al zin in dit nieuwe leven? Je bent er dichterbij dan je denkt…

Binnen de 3C-Club leer je om moeiteloos méér online te verkopen

De vele voordelen van lid zijn van de 3C-Club:

 • Geniet van het conversion compound-effect (de exponentiële groei van waarde + meer winst) over tijd, dankzij elke inspanning die jij binnen de 3C-club doet;
 • Pak het fundament van jouw marketingstrategie gelijk goed aan  – en zet een “klein, maar fijn” team van tools op hun plek om ze vóór jou te laten werken;
 • Verdien méér geld terwijl je een lege agenda behoudt – waar jij zélf de regie over voert;
 • Verkoop online op een geautomatiseerde manier, zodat het geld binnenstroomt zélfs wanneer jij met een cocktail aan het strand zit (die ‘vakantie’ heeft zichzelf allang weer terugverdiend, ha!);
 • Krijg het voorrecht dat jouw copy (jep, alles wat je schrijft mag je doorsturen) wordt voorzien van dírecte feedback van een expert – moi (hoi daar!);
 • Ontvang complete toegang tot alle premium copywriting tips die je nergens anders op het web vindt + vergroot jouw invloed;
 • Beschik de rest van jouw leven lang over de money-making skill van “verkopen zonder verkoperig te zijn” en behaal GIGANTISCHE conversies (dat nemen ze je nooit meer af);
 • Heb 24/7 een zakelijke mentor tot jouw beschikking die jou op elk gevraagd moment van waardevolle golden nuggets voorziet.

Ik vraag je: waarom zou je een dure business of lifecoach willen waarvan je niet zeker weet wat dit oplevert, terwijl je een zakelijke, vakinhoudeliijke mentor kunt hebben die jou meetbare resultaten oplevert, voor nog géén kwart van de prijs van een zogenaamde “high-end coach” (ik heb hier door de tijd heen enigszins allergie voor ontwikkeld #sorrynotsorry).

247,- euro is een schijntje vergeleken met wat deze club jou gaat opleveren.

Coaches laten jou reflecteren op jouw blinde vlekken.

Een mentor… déze mentor, neemt jou bij de hand – onderweg naar meetbaar méér klanten en meer winst, zodat jij het leven van jouw dromen stap-voor-stap gaat inrichten.

Hoe goéd voelt het dat er méér mensen zijn zoals jij, bereid om elkaar te steunen en te supporten?!

100% focus op conversie (en op het uitdragen van jouw missie)

Hi, it’s me! De hoofdredact-ie.

En ik wil je graag vertellen wáárom ik deze club gecreëerd heb…

In het kort komt het erop neer dat ik in de zakelijke setting op zoek was naar méér invloed. Ik wilde mijn ideeën verkopen. Ik wilde mijn diensten verkopen. Ik wilde mijn producten verkopen.

En in mijn zoektocht naar antwoorden over hoe ik mijn conversie kon verhogen stuitte ik op copywriting.

Met mijn zeven jaar ervaring als marketeer en communicatiestrateeg, als gecertificeerd NLP coach, als gecertificeerd storyteller, en als hypnose practitioner + gecertificeerd Birkman professional (‘s werelds meest diepgaande persoonlijkheidsanalyse), viel mijn hele wereld ineens samen in… het schrijven van wervende teksten doordrenkt van invloed.

Ik ben vastberaden om die kennis te delen met een hele community van vrijheidsschrijvers, want ik hou van like-minded ondernemers die – net als ik – “vrijheid van keuze” als een belangrijke kernwaarde hebben.

Daarom heb ik de 3C-Club opgericht.

Een club van gelijkgestemden met een volledige focus op het verhogen van jouw conversie (en op het uitdragen van jouw missie).

Onthoud: wat je communiceert bepaalt wat je converteert.

F.A.Q.

Wat is de investering voor de 3C-Club?

De investering is bewust zo laag mogelijk gehouden, terwijl de verdiensten – de vruchten die je ervan gaat plukken – véle malen hoger zijn. De Return On Investment is dus WAAN-ZIN-NIG!

Wil jij je aanmelden voor de 3C-Club dan kost dit (nu nog) 247,- euro per maand – met een minimale lidmaatschapsperiode van drie maanden.

Zijn er ook live dagen?

Live dagen zijn geen standaard onderdeel van de 3C-Club, maar als je ervoor kiest om lid te worden van het jaarprogramma “What the flock?!” zijn er zelfs meerdere live dagen in binnen- én buitenland.

Ik ben een digital nomad (in spé) - net als jij. Wat kan de 3C-Club voor mij doen?

Live dagen zijn geen standaard onderdeel van de 3C-Club, maar als je ervoor kiest om lid te worden van het jaarprogramma “What the flock?!” zijn er zelfs meerdere live dagen in binnen- én buitenland.

Ik ben een marketeer, kan ik dit programma benutten als leerschool om mezelf te ontwikkelen om zodoende nóg meer conversie voor mijn klanten te behalen?

Jazeker. Deze club is gericht op beginners én gevorderden. De vaardigheden die je in de 3C-Club leert vind je nergens anders op het web.

Go toTop